Home.
PassieTest 1 op 1.
Passie Blog.
Passie Workshop.
Talent Makelaar.
Passie Referenties.
Passie Jan.
Contact.
Inspiratie.
Muziek.
Boeken.
Links.

Copyright  ©  Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door De Passie Test.  Leveringsvoorwaarden  /  Privacy beleid

de PassieTest
Bel de PassieTest
“You will never live life beyond your wildest expectations until you first have some wild expectations.”
Er is meer…
Een aantal jaren geleden leidde Jan zelf een redelijk leven. Getrouwd, twee kinderen, een goede baan met een leuk inkomen en huis. Toch was hij niet echt gelukkig en had hij een gezapig leven dat alles behalve sprankelde. Zijn baan bezorgde hem zo veel stress dat hij zich af vroeg of hij zo de 65 wel zou halen. Hij wist dat er meer was in dit leven, maar niet precies wat. Laat staan hoe hij het voor elkaar moest krijgen.

Op zoek
In zijn zoektocht volgde hij programma’s van de beste coaches ter wereld. Voor een totaal waarde van meer dan € 20.000. Inmiddels is hij als erkend facilitator al weer ruim drie jaar bezig met de 7-stappen techniek. De kennis en techniek die zijn leven aanzienlijk hebben veranderd wil hij nu met zo veel mogelijk anderen delen. Zodat ook jij zelf het heft in handen kunt nemen voor het leven dat jij écht wilt leiden.

Bewust leven
Jan weet precies wat hij wil en bewandelt alle wegen om daar te komen. Hierdoor leert hij dagelijks, geniet hij intens van zijn ervaringen en ontmoet hij boeiende mensen. Als ondernemer heeft hij drie inkomensbronnen en kan hij nu bijna helemaal zijn eigen tijd indelen. Kortom, hij doet de dingen die hij écht belangrijk vindt. Anderen helpen en meer tijd met zijn kinderen doorbrengen. Want wat is er belangrijker dan dat?

Maar hij is zeker niet de enige die het zo heeft ervaren. Lees de reacties van mensen die zijn workshop volgden: wat anderen vinden.

Met Chris Attwood en Janet Bray Attwood tijdens de certificatie training in Austin Texas